Can I submit a proxy form for an AGM before the meeting date is confirmed?
I'm heading overseas soon and want to lodge my proxy before I leave. The council hasn't convened the AGM yet, and the usual proxy form includes a space for the meeting date. Can I still use the standard form if I leave the date blank?
You can lodge a proxy for a strata meeting even if the meeting hasn't been called.
Yes, you can lodge a proxy for a strata meeting in Western Australia even if the meeting hasn't been called yet.
Under Section 124 of the Strata Titles Act 1985, a proxy can be appointed for all general meetings, or for a specific meeting, depending on how the form is completed.
If you want the proxy to apply to future meetings, you don't need to include a meeting date. Just make sure the proxy wording clearly states that it is for general use and will remain in effect until revoked.
The proxy must be in writing and properly executed. Most strata managers can provide a compliant proxy form, so it's best to request a copy from your manager.
Lookupstrata Directory
Looking for WA Strata Specialist in your area? Search within our LookUpStrata Directory for the best list of contacts available
Search the directory
Comments
Log in to leave a comment