This article discusses NSW strata mediation representation rules, clarifying whether lawyers or strata managers can represent an owners corporation at mediation without the consent of all parties.
question
I am taking the owners corporation to mediation. If they intend to bring a lawyer to speak at the mediation, can I object? If the owners corporation wants the strata manager as their representative, I believe that is also not allowed. Is this correct?
answer
You are correct – Section 220 of the Strata Schemes Management Act, 2015 (NSW) clearly states that no representation of parties is permitted unless all the other parties consent to the representation.
Lookupstrata Directory
Looking for NSW Strata Specialist in your area? Search within our LookUpStrata Directory for the best list of contacts available
Search the directoryDiscover Information By
Living in Strata
Comments
Log in to leave a comment