Can a caretaker profit from body corporate assets?

By Neziah,

Our caretaker brought $17,000 of equipment to do mowing, etc. as part of their contract. After a few years, they found that, according to their contract, they didn't have to do the mowing, so they started charging extra for these duties.

I believe a caretaker can't use body corporate assets to make a personal profit. Is this true, and what should we do?

Does a large insurance claim trigger a compulsory audit?

By Neziah,

Our owners corporation has fewer than 100 lots and an annual budget under $75,000, so we wouldn't normally meet the threshold for a compulsory audit. Under section 95 of the Strata Schemes Management Act 2015, an audit becomes compulsory once a scheme's annual budget exceeds $250,000, or it qualifies as a large strata scheme.