Body Corporate Posting Strata Information to a Noticeboard

QLD
Committee & Governance
question
Lookupstrata community member

In high-rise, residential strata buildings is a certificate of occupation required to be on display? I live in a residential strata building and I have not seen a certificate of occupation displayed.

answer
Todd Garsden
Todd Garsden Mahoneys

Typically this will apply to those high rise residential buildings from 1997 onwards.

Section 108A of the Building Act (Qld) provides that if a building:

  1. has a certificate of occupancy given after 1 July 1997;
  2. is occupied; and
  3. is not a class 1a building

the certificate of occupancy must be displayed at the building's main entrance. Typically this will apply to those high rise residential buildings from 1997 onwards.

vector

Lookupstrata Directory

Looking for QLD Strata Specialist in your area? Search within our LookUpStrata Directory for the best list of contacts available

Search the directory