Is a written strata management agreement required in NSW?

NSW
Management & Agreements
question
Lookupstrata community member

Is it a requirement under NSW strata legislation to have a signed agreement with a strata manager?

Is it a requirement under NSW strata legislation to have a signed agreement with a strata manager?

We have been on a month by month arrangement for the past few years. We’ve received an email indicating that we needed to sign a contract as a requirement of NSW strata legislation.

answer
Leanne Habib headshot
Leanne Habib Premium Strata

This is correct

This is correct – see Section 49 of the Strata Schemes Management Act 2015 (NSW). This is also a requirement under the Property Stock and Business Agents Act, in the absence of which, the strata manager may be prevented from retaining their commissions.

vector

Lookupstrata Directory

Looking for NSW Strata Specialist in your area? Search within our LookUpStrata Directory for the best list of contacts available

Search the directory