How is lot owner consent provided for a major renovation by-law?
I understand that section 108 of the SSMA states that a registered major renovations bylaw makes a lot owner responsible for ongoing maintenance of common property affected by the major renovations. For this transfer of responsibility to be effective, should we receive the written consent of all the owners of that lot?